Budapest, Róbert Károly körút 74.
„A mézeskalács készítését Vágó Edit népi iparművésztől tanultam. Neki köszönhetem, hogy 1997-ben mézeskalács-készítő szakképesítést szereztem. Azóta családi Bt. keretében a hagyományos kézi mézeskalács-készítés értékeit megőrizve, azokat saját elemekkel vegyítve írókás, magvas, rátétes figurákat, díszeket készítek.
Mézeskalácsaimat a Mesterségek ünnepén, a Táncháztalálkozón, a Néprajzi Múzeumban Budapesten, a Pünkösdi Sokadalomban Szentendrén és a Nemzetközi Folklórfesztiválon Százhalombattán is rendszeresen bemutatom, de már külföldre is eljutottak (Luxemburg, Németország).
Termékeim méz (24%), liszt, cukor, tojás, margarin, fűszerek és szódabikarbóna felhasználásával készülnek, adalékanyagot nem tartalmaznak
Díszítésre írókát (tojásfehérje + porcukor), kakaót, különböző magokat, tésztarátétet, a színezéshez ételfestéket használok.
A légmentes, zárt csomagolás a termék tartósságát segíti, a címke valamennyi fontos tulajdonságát feltünteti.
Megrendelésre a bemutatkozó anyagtól eltérő díszítésű, formájú, méretű mézeskalács készítését is vállalom.”